Yritys

Kotomo tuo kotimaiseman luoksesi!

Kotomo suunnittelee tutuista suomalaisista kotimaisemista inspiraationsa saaneita, nykyaikaisia ja laadukkaita sisustus- ja lahjatuotteita sekä koruja. Kuosimme on saatavilla myös pelkkänä kankaana, josta voit loihtia itse kotiisi sopivat tekstiilit. Tekstiilituotteet ovat sataprosenttista puuvillaa ja ne painetaan Suomessa, puutuotteissa käytetään raaka-aineena kotimaista koivua. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Kainuun komeista vaaramaisemista ilmeensä saanut Kotomon ensimmäinen tuotesarja ”Vaaralla” on luotu Kiehimänvaaralla Paltamossa ensimmäisten kainuulaisten asuinsijoilla. Vaaralla-ilmeen on suunnitellut graafikko Oula Jukka Laukkanen. Monelle kainuulaiselle ”vuaralla” oleminen tarkoittaa samaa kuin kotona olo ja on se ainoa oikea sielunmaisema. Vaaralla olemme kotona.

Kotomon tuotteita voit ostaa näiden sivujen kautta yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info(at)kotomo.fi. Lisäksi voit tutustua ja hankkia omaksesi tuotteitamme erilaisissa messutapahtumissa, joista löydät tietoa Facebook-sivultamme, käy siis tykkäämässä meistä!